Mig Any 2020. Programació

Ja tenim ací el Mig Any 2020, per això, ací vos deixem la programació de la Setmana Cultural del Mig any 2020. Tota la setmana plena d’actes relacionats amb les nostres Festes. Exposicions, concerts, xocolatada, xarrades…

Divendres, 21 de febrer

20.00h, al saló d’actes de la societat El Trabajo

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DEL MIG ANY

 ¡Aah… del Castillo!de Maria Dolores Galiana Soler.

Del dissabte 22 de febrer al diumenge 1 de març
Al saló d’actes de la societat El Trabajo,

EXPOSICIÓ DEL CONCURS CARTELL ANUNCIADOR I FOTOGRAFIA FESTERA.
Horari: De dilluns a divendres; 18.30 a 20.30h; caps de setmana: d’11 a 13h i de 18 a 21h.

Dilluns, 24 de febrer

19.00h, al saló d’actes de la societat El Trabajo

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DEL LOCAL DELS MUSICS.

Dimarts, 25 de febrer

19.00 h, al saló d’actes de la societat El Trabajo LES FOTOS DE FESTES 2.0, retrospectiva de l’arxiu fotogràfic de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià. A càrrec de Marcos Ros, fotògraf oficial de festes i assessor artístic de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià.

Dimecres, 26 de febrer

20.00h, en el Cine de Dalt, CONCERT FESTER per la Banda Juvenil de l’Agrupació Artístic musical El Trabajo de Xixona dirigida per Alberto Gar- cía Izquierdo.

Dijous, 27 de febrer

19.00 h, en la societat El Trabajo, ACTE INFANTIL GUINYOL DE MOROS i CRISTIANS i XOCOLATADA.

Divendres, 28 de febrer

20.30h en el Cine de Dalt, CONCERT DE MIG ANY per l’Agrupació Artístic Musical El Trabajo de Xixona dirigi- da per David González Tormo. Durant l’intermedi es LLIURARAN ELS PREMIS als guanyadors dels tornejos de futbol sala, frontenis per parelles, bàsquet, petanca i cotos de 2019 i als premiats del XXV Concurs del Cartell Anunciador de Festes, del XXV Con- curs de Fotografia Festera, IV Concurs de Relats i Concurs de Retreta 2019.

L’entrada és lliure amb la presentació d’una invitació que és podrà arreple- gar en el mateix cine un hora abans del concert. Cada persona rebrà un màxim de dues entrades.