Bon dia. Estem tristos, no anem a amagar-ho. A hores d’ara ja tindríem la xilava o la dessuadora preparada… però no pot ser…tendrem paciència.

Però com no volem perdre l’esperit fester, la Federació ha publicat el llibret del Mig any 2021, com va sent costum. El guanyador del VI Concurs de relats ha sigut Josep Miquel Arques per el seu relat «Diari de una aupair en festes». Enhorabona Josep.

El podreu arreplegar i gaudir a partir de demà divendres 26 a les 11h. a l’oficina de turisme, a l’ajuntament i en comerços del poble.

Esperem que disfruteu el que pugueu el dissabte…ja vendran temps millors i ho celebrarem… però tenim que estar tots, així que a cuidarse..Volem donar una abraçada a tots els familiars i amics de les víctimes d’aquest maleït virus..

Bon Mig Any a tots….

Aci el teniu en pdf

https://festesxixona.com/wp-content/uploads/2021/02/llibretmig21ok.pdf