Concursos 2019

Concursos 2019

Ja tenim els guanyadors dels diferents concursos. El cartell que representarà les Festes de Moros i Cristians de Xixona és de Ruben Lucas.  En l’apartat fotogràfic el segon premi és per a Manuel Alcaraz Arques amb «La trobada del Moro» i el primer i tercer és per  Marcos Ros Garrigós amb » Esperant l’entrada» i «La Capitana» respectivament. També recordar la guanyadora dels dos premis de twitter Maria José Valls Moreda. 

 

I per últim nomenar a les guanyadores del concurso de dibuix de les diferents categories. Anna Santamaria Verdú i Aitana Gregori Guijarro de 8 a 12 anys i Greta Sirvent Espí i Clara Colomina Gómez per a la categoria de 3 a 8 anys. 

 

Enhorabona a tots!!! 

 

Podreu veure totes aquestes obres d’art a l’Exposició de El Trabajo, de dilluns a divendres; 18,30 a 20,30h; caps de setmana: d’11 a 13h i de 18 a 21h.

 

Ja ho tenia ahi!!! Bon mig any a tots!!

Cartell Oficial de les Festes 2019. Ruben Lucas
"Esperant l'Entrada" . Marcos Ros Garrigós. Primer Premi Fotografia Festera 2019
"A la trobada del Moro". Manuel Alcaraz. Segon Premi Fotografia Festera 2019
"La Capitana". Marcos Ros Garrigós. Tercer Premi Fotografia Festera.