Blog

Concursos 2019

Concursos 2019

Ja tenim els guanyadors dels diferents concursos. El cartell que representarà les Festes de Moros i Cristians de Xixona és de Ruben Lucas.  En l’apartat fotogràfic el segon premi és per a Manuel Alcaraz Arques amb «La trobada del Moro» i el primer i tercer és per  Marcos Ros Garrigós amb » Esperant l’entrada» i «La Capitana» respectivament. També recordar la guanyadora dels dos premis de twitter Maria José Valls Moreda. 

 

I per últim nomenar a les guanyadores del concurso de dibuix de les diferents categories. Anna Santamaria Verdú i Aitana Gregori Guijarro de 8 a 12 anys i Greta Sirvent Espí i Clara Colomina Gómez per a la categoria de 3 a 8 anys. 

 

Enhorabona a tots!!! 

 

Podreu veure totes aquestes obres d’art a l’Exposició de El Trabajo, de dilluns a divendres; 18,30 a 20,30h; caps de setmana: d’11 a 13h i de 18 a 21h.

 

Ja ho tenia ahi!!! Bon mig any a tots!!

Cartell Oficial de les Festes 2019. Ruben Lucas
"Esperant l'Entrada" . Marcos Ros Garrigós. Primer Premi Fotografia Festera 2019
"A la trobada del Moro". Manuel Alcaraz. Segon Premi Fotografia Festera 2019
"La Capitana". Marcos Ros Garrigós. Tercer Premi Fotografia Festera.

Read More

Comença l’any Fester 2019

3,2,1,0...Festes 2019

Bon dia a tots, en menys de dos mesos ja estarem desfilant per la Plaça amb la nostra roba per al Mig Any 2019 de les Festes de Xixona. Els Contrabandistes i els Moros Vermells seran els encarregats d’ostentar les capitanies 2019. L’enhorabona a Sabina, Juanje, Pablo i Álvaro.

 

Recordar-vos que tenim encara el termini obert per a la presentació tant de cartells com de fotografies. Participeu i deixeu la vostra empremta a les nostres festes. Molts bons premis. Bases dels concursos

 

I per fer-vos «goleta» ací vos deixem l’himne de les Festes 2018, dirigit per Juan Carlos Planelles.També podreu veure les dues ambaixades del segon dia de festes . L’Ambaixada del Contraban i l’ambaixada dels Pirates.

Molt prompte més cosetes 

Read More